Prosta delovna mesta

Prav sami si lahko, z vpisom v bazo iskalcev zaposlitve in prijavo na katero izmed razpisanih prostih delovnih mest, zagotovite željeno zaposlitev, ali pa pošljite izpolnjen VPRAŠALNIK na info@ki-maher.com.

Z vpisom v bazo iskalcev zaposlitve zagotavljate resničnost vpisanih podatkov ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS, št. 94/07, ZVOP-1-UPB1) dovoljujete družbi KADROVSKI INŽENIRING, KI d.o.o. njihovo uporabo in obdelavo pri procesu iskanja zaposlitve.

Kadrovski inženiring, KI d.o.o. pa se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje, da ne bo vršil neupravičenih ali nezakonitih posegov v zasebnost posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov, varovanju zbirk osebnih podatkov in uporabi le-teh. пледы

Vaše podatke v bazi bomo hranili dokler pisno ne zahtevate njihovega izbrisa ali spremenite preko spletne strani Kadrovskega inženiringa, KI d.o.o.

Izberite primerno delo za vas in se prijavite!

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.