Sodelavci

Pri delu z ljudmi vedno znova povezujemo nove metode in pristope dela z operativnim delom v posameznih podjetjih ter posredujemo izkušnje v strokovne kroge, kajti edino interakcija med teorijo in prakso lahko prinaša dodano vrednost na področju dela z ljudmi in daje vedno večjo vrednost človeškemu kapitalu. 

  • Alenka Maher, univ. dipl. psih.
    Direktor

    Svojo smer profesionalnega razvoja na kadrovskem področju sem začrtala leta 1984, ko sem se zaposlila v Komunalnem podjetju Ljubljana, ki je takrat zaposlovalo 1900 delavcev. Področja dela so bila naslednja: profesionalna selekcija kadrov, socialno področje in zdravstveno varstvo, spoznavanje ostalih področij kadrovske dejavnosti (izobraževanje, organizacija družbe, plačni sistemi i.t.d.) in vodenje kadrovske službe. Leta 1992 sem zaradi novih izzivov sprejela zaposlitev v YULON-u, kot vodja kadrovske službe, kjer je bilo v času lastninjenja podjetja leta 1994 potrebno izvajati tudi dela z drugih področij, ki so vodila v uspešen zaključek lastninskega preoblikovanja družbe. 

    Samostojna pot podjetništva pa se je začela leta 1996, ko je bilo vedno več manjših podjetij, ki so prav tako potrebovala celotno »paleto« znanj s kadrovskega področja, vendar je zaposlitev strokovnjaka s kadrovskega področja predrago, občasno pa potrebujejo strokovno svetovanja in storitve enako, kot velika podjetja. Sprejela sem nov izziv - vzpostaviti kadrovsko službo, ki bo podjetjem zagotavljala »out sourcing« kadrovske dejavnosti.
    0590/71 003
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.