O nas

O nas

Kadrovski inženiring se od leta 1996 ukvarja s kadrovskim svetovanjem in izvajanjem del z organizacijskega področja, s poudarkom na ravnanju s človeškimi viri:

  • priprava splošnih aktov družbe
  • plačni modeli s poudarkom na individualnih delovnih ciljih in plačilu po rezultatih dela
  • izobraževalni programi, ki so ciljno usmerjeni in prilagojeni specifičnim potrebam družbe
  • kadrovsko svetovanje pri profesionalni selekciji kadrov: usmerjeni intervju, testiranje in "assessment"
  • reševanje individulane problematike s ciljno usmerjenimi intervjuji. 

Svetovalno dejavnost izvaja Alenka Maher, univ. dipl. psih., s sodelavci. Specializirani smo za izvajanje strokovnih in operativnih del s kadrovskega področja za manjša in za večja podjetja.

Pri delu z ljudmi vedno znova povezujemo nove metode in pristope dela z operativnim delom v posameznih podjetjih ter posredujemo izkušnje v strokovne kroge. Prepričani smo, da edino interakcija med teorijo in prakso lahko prinaša dodano vrednost na področju dela z ljudmi.

Posebnost našega načina dela je tudi prenos znanja na sodelavce, ki so v posameznih podjetjih zadolženi za kadrovsko evidenco. V ta namen organiziramo mesečne strokovne delavnice.   купить постельное белье киев

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.