« nazaj

Reševanje kadrovske problematike v kriznih razmerah

V kriznih razmerah je potrebno istočasno sprejeti veliko ukrepov, da podjetje uspešno rešuje nepredvidljive situacije, ki jih povzroča kriza. Eden izem najpomembnejših področij je zagotovo ZAPOSLOVANJE DELAVCEV IN ORGANIZACIJA DELOVNEGA PROCESA. Na tem področju imamo več kot 20-letne izkušnje, izkušnje iz krize v letu 2008 in vam lahko individualno svetujemo kakšna je najučinkovitejša strategija na kadrovskem področju v kriznih razmerah.

Individualno se posvetimo vašemu podjetju s specifičnimi okoliščinami in vam svetujemo, na kakšen način pristopiti k reorganizaciji delovnega procesa in kadrovski racionalizaciji zaradi zmanjšanega obsega dela.

1. KADROVSKO IN DELOVNO-PRAVNO SVETOVANJE: Odgovorimo na vsa vaša vprašanja, kise tičejo trenutne kadrovske in delovno-pravne problematike. V zvezi s tem pregledamo in preverimo vse relevantne okoliščine in specifike in vam svetujemo najprimernejšo rešitev v skladu z upoštevanjem veljave zakonodaje in vaših želja.

2. PRIPRAVA PISNIH DOKUMENTOV: Na podlagi svetovanja in predlaganih rešitev vam pripravimo vse potrebne dokumente (pisne napotitve delavcev na čakanje na delo, morebitne odpovedi pogodb o zaposlitvi, pregled kadrovske strukture delavcev in možnosti za upokojitev delavcev, dogovori med delavcem in delodajalcem). Po potrebi na podlagi veljavne zakonodaje pripravimo vse potrebno za koriščenje državnih sredstev.

 

 

 

 

Želim dodatne informacije

Za dodatne informacije prosimo izpolnite spodnji obrazec in opišite vaš problem/vprašanje.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.