Kadrovsko svetovanje

Ker želite dosegati vidne rezultate na področju ravnanja s človeškimi viri, je potrebno delovati kontinuirano in z dolgoročno kadrovsko strategijo. Uspehi na tem področju bodo imeli dolgoročne posledice in velik prispevek pri uresničevanju vizije vašega podjetja.

Delo s kadri je zahtevno delo, vendar rezultati dela in izkušnje kažejo, da se dolgoročno obrestuje in zagotavlja materialne kot tudi nematerialne rezultate. Predlagamo, da tudi vi stopite na pot k ustvarjanju uspešnega tima sodelavcev skupaj z našo pomočjo. 

 • Reševanje kadrovske problematike v kriznih razmerah

  Individualno se posvetimo vašemu podjetju s specifičnimi okoliščinami in vam svetujemo, na kakšen način pristopiti k reorganizaciji delovnega procesa in kadrovski racionalizaciji zaradi zmanjšanega obsega dela.

 • Pravna ureditev

  Z normativno ureditvijo delovno-pravnega področja boste pridobili večje zaupanje zaposlenih, večjo pripadnost in s tem večji ugled družbe. Uredite si splošne akte družbe ter sistemizacijo delovnih mest z opisi. 

 • Svetovanje pri zaposlovanju

  Z našo pomočjo pri izbiri kadrov, boste prihranili čas in dobili nove sodelavce, ki bodo s svojim delom pripomogli k uresničevanju vizije vašega podjetja. Pri izboru kandidatov upoštevamo vaše zahteve in pričakovanja in na podlagi slednjih vam bomo svetovali izbrati najustreznejše kandidate.

 • Plačno-motivacijski sistemi

  Za vas bomo, na podlagi večletnih bogatih izkušenj s tega področja, pripravili plačni sistem  »po vaši meri«, s katerim boste dosegli stimulativno nagrajevanje sodelavcev, na podlagi doseganja pričakovanih rezultatov dela in individualnih ciljev.

 • Individualna problematika

  Individualni razgovori s sodelavci imajo vedno večji pomen. S strokovnim vodenjem ciljno usmerjenih razgovorov vam bomo pomagali sporazumno reševati vašo kadrovsko problematiko pri invalidskih postopkih, pri reševanju konfliktnih situacij, zmanjševanju bolniške odsotnosti, v primerih alkoholizma na delovnem mestu, priobivanje delovnih dovoljenj, i.t.d.

 • Paketna ureditev kadrovskega področja

  Enostavna rešitev, ki bo uredila kadrovsko področje v vašem podjetju! Pridobili boste urejene kadrovske evidence, boljšo organiziranost dela, lažje vodenje sodelavcev in s tem več časa za efektivno delo. Ves čas bomo vaša desna roka pri kadrovskih opravilih.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.